Ezek a legjobb ajánlatok a héten az Aldiban és a Lidlben

Lássuk, ezen a héten milyen kedvezménnyel örvendezteti meg vásárlóit a Lidl és az Aldi.

A Lidl akciós újság legjobb ajánlatai

Már a Lidl akciós újság első oldalán szemünkbe ötlik egy 30 százalékos kedvezmény, 699 Ft/csomag áron kapható a fél kilós mézédes nektarin, mely sokak kedvence. A gyümölcsök nem szilva méretűek, mindegyik meghaladja a 6 cm-es nagyságot.

Szintén az első oldalon virít a Crownfield 750 g-os müzli keveréke, mely gyümölcsöket, pekándiót, tökmagot, mandulát, mogyorót, vagy gyümölcsöket, len és tökmagot tartalmaz. Most 919 forintos egységáron juthatunk hozzá.

Érdemes akár többet is venni, és a mélyhűtőbe eltenni a konyhakész, friss egész kacsát, amit fűszerrel megszórtak és almával töltöttek. Kilója csupán 1.667,-Ft. Egy 2100 g-os darab 3.499,-Ft-ba kerül. Ha pár darab burgonyát is sütünk mellé, és a leárazott, 459,-Ft-os fél kilós vödrös céklával tálaljuk, egy négytagú család mind a negyven ujját megnyalja utána, mi pedig csak egy minimális időt töltünk a sütéssel a konyhában. Desszertként válaszhatunk a három féle ízben (Baileys, Brownie vagy Saxher-torta ízű), most 1.249,-Ft/doboz áron kapható Carte D’Or jégkrémek közül.

Ezen a héten a Lidl a férfiakra és a barkács vénával megáldott nőkre is gondol, valóban őrületes árakon kínálja szerszámait. Ha lakásfelújításba fogunk, munkánk megkönnyítése érdekében most kell megvenni az akciós festék- és habarcskeverőt, a hihetetlen 22.222 forintos áron, de ne hagyjuk ott a tányércsiszolót és a fémdaraboló körfűrészt, ki tudja, mikor lesz rá szükségünk. Most 11.999 forintért és 22.999 forintért lesz kapható.

Ha pénztárcánk még engedi, vegyük meg az állványos konyhai aprítót, 3.999 Ft-ért, jól járunk vele.

A 2022.05.19.-től érvényes Lidl akciós újság ide kattintva érhető el!

Az Aldi akciós újság legjobb ajánlatai

Nézzük az Aldi akciós újság kínálatait! A piros Pöttyös Túró Rudi szerelmeseinek most érdemes feltankolni csemegéjükből, a pöttyös, 300 ml-es kakaó, mely nem tartalmaz hozzáadott cukrot, 36 százalék kedvezménnyel, 229 forintért lesz kapható. A 10×30 g-os Pöttyös Túró Rudi pedig 1.279 forintért lesz elérhető.

Ha szükséges, a kertbe vagy a teraszra most kell megvenni a 18×130-as méretű Belavi Napellenzőt, mely két színben is kapható. 16.990,-Ft, és tökéletes belátásgátló, víztaszító és UV-álló anyagból készült. A huzat az állványról levehető, mosható. Maga az állvány pedig állítható magasságú és dönthető. Könnyebben kezelhető, praktikusabb, mint egy manapság divatos napvitorla.

Ha az erkélyünkre ennél is komolyabb nap és esővédelmet szeretnénk, akkor 249.990,-Ft-ért vehetünk egy minden igényt kielégítő, elektromos hajtású, csuklókaros félkazettás napellenzőt. Porszórt alumíniumból és acélból gyártották. A dőlésszög fokozatmentesen állítható 5 és 40 fok között. A huzat állja az időjárás viszontagságait, lepergeti a vizet. Érzékeli a szelet és a napot. Távirányítással is, és kézi vészhajtókarral is működtethetjük. Mérete tiszteletre méltó, 295×250 centiméter, a magassága 12.5 cm. Nyáron tökéletes védelmet nyújt a teraszon a nap és az eső ellen. A levegő is hűvösebb lesz alatta. Az ajánlatot a 16 oldalon nézhetjük meg.

Ha nincs kedvünk vagy lehetőségünk személyesen felkeresni az áruházat, on-line is rendelhetünk a kínálatból.

A 2022.05.19.-től érvényes Aldi akciós újság ide kattintva érhető el!