Mit érdemes megvenni az Aldiban és a Lidlben?

Újra egy akciós hét indul kedvenc bevásárlóközpontjainkban. Nézzük, milyen ajánlatokkal áll elő 2022. május 12-től, csütörtöktől 2022. május 18-ig, azaz szerdáig az Aldi és a Lidl.

Aldi akciós újság

Már az Aldi akciós újság első oldalán feltűnik egy nagyon kedvező ajánlat, az Easyhome ultrahangos tisztítógépe. Ha valaki ultrahangos mosóberendezés beszerzésén gondolkodott eddig, most nem érdemes habozni, csapjon le erre az igen kedvező ajánlatra, mert az akciós héten 9.999,-Ft-ért megkaphatja. A piacon nagyon sok ilyen berendezés kapható, de 15 ezer forint alatt még nem találkoztam vele. Sokoldalúan kihasználható masina. A mosótartály mérete is optimális. A kavitációt kihasználva – ami egyébként egy káros jelenség, de tisztításnál nagyon hasznos – a víz és az ultrahang által létrehozott mikrorobbanások segítségével nagyon alaposan tisztít. Pár perc alatt megtisztítja nemcsak az ékszereinket, az apróbb fémtárgyakat, alkatrészeket, de a műfogsort is.

A szezon előtti dobozos őszibarack is jó fogás, 40 százalékkal olcsóbban, 599,-Ft-ért juthatunk hozzá a fél kilós dobozhoz. Az epret is fél kilós dobozban árulják, szintén 599,-Ft/doboz áron.

50 százalékos kedvezménnyel indul a spárga szezon, zöld és fehér változatban kapható a fél kilós csomó, 599,-Ft-ot kell most fizetnünk érte.

Természetesen most is, mint mindig találhatunk nagyon finom akciós pékárut is, a helyben, frissen sütött sajtos stanglit árulják 119,-Ft-ért szuperakció keretében 199,-Ft helyett.

Hétvégére megéri egzotikus gombával feldobni az ebédet, a 10 dekás csomag most 38 százalékkal kerül kevesebbe, 369,-Ft-ért juthatunk hozzá.

A 2022.05.12.-től érvényes Aldi akciós újság itt érhető el.

Lidl akciós újság

Nézzük, mi található meg a Lidl akciós újság lapjain! A Lidl ismét eleget tesz szokásos szlogenjének, valóban jó árakat kínál a hétre. Úgy tűnik, figyelik az időjárást is, és a májusi kánikulára 31 százalékkal csökkentették a Gelatelli mandulás pálcikás jégkrém árát. Ez egy 120 ml vaníliás jégkrém, tejcsokoládéval és manduladarabokkal bevonva, 149,-Ft/db.

Kis kedvencünkről se feledkezzünk el, a 415 grammos Coshida nedves macskaeledel négyféle ízben (marha, csirke, vad, lazac), 34 százalékos kedvezménnyel, baráti áron, 169 Ft.

Érdemes a „Lidl plus” applikációt használni, hisz ezzel további kedvezményekhez juthatunk. Egész májusban tart ez az akció, éljünk vele! A részleteket megtaláljuk a lidlplus.hu oldalon.

Lepjük meg szerettünket egy nyári cserjemix-szel, most csak 899,-Ft/db, a különféle növények magassága cseréppel együtt 34 cm.

A zuhanyfülkénkbe most érdemes ülőkét vennünk, a Ridder zuhanyülőke eloxált alumíniumvázzal készült, csúszásgátlóval látták el, magassága akár 53 cm-ig állítható, és most csak 7.999,-Ft.

A finom, friss, szezonális zöldség-gyümölcs mindig nagyon egészséges, most megvehetjük a hónapos retket 33 százalék kedvezménnyel, csak 199 Ft csomója 299,-Ft helyett.

Ha még nincs elektromos hűtőtáskánk, érdemes most beruházni rá, valószínűleg ennél jobb ajánlatot nem fogunk kapni. A Lidl közkedvelt márkája, a Crivit dobta piacra, szivargyújtón keresztül is működtethető, csupán 21.999,-Ft.

A rattan hatású, gurítható, 350 l-es kerti tárolót is most érdemes megvenni, annyira jó az ár/érték aránya, 14.999,-Ft-ba kerül. Strapabíró műanyagból készült, méreténél fogva nagyon sok dolgot elnyel. Karbantartást nem igényel, nem fakul ki a színe, nem rozsdásodik, nagyon gyorsan lemosható. Lényegesen könnyebb a súlya, mint a fából készülteké.

Még nagyon sok jó, kihagyhatatlan ajánlatot tartalmaz mindkét újság, érdemes őket átlapozni. A 2022.05.12.-től érvényes Lidl akciós újság itt érhető el.