Müller akciós újság

Amikor az akció vagy az akciós újságok szavakat halljuk, nagyrészt élelmiszerek vagy ruhák és cipők vásárlásával asszociált árkedvezményekre gondolunk, de nagyon jó árakat foghatunk ki kozmetikumok és egyéb drogéria márkák között is.

Sőt, meglepőnek tűnhet, de ezen üzletek komoly hűség programokkal is rendelkeznek, amelyek által kedvező áron vásárolhatjuk meg kedvenc termékeinket és meglepetésekben is részesülhetünk. A Müller akciós újság erről ad folyamatos tájékoztatást nekünk.

Mit fed a Müller akció?

A Müller üzletláncok keretében széles körű kozmetikumok, drogéria elemek, bió/ naturshop termékek és akár papír-írószer termékek között is választhatunk. A legkedveltebb márkák megtalálhatók a polcain, hasznos és érdekes tanácsok mellett, például egészséggel vagy szépséggel kapcsolatos témákban.

A vállalat eladási stratégiái között megemlíthető a klasszikus árleszállítás, egyes 1+1 Müller akció kedvezményeket, de akár kisebb ajándékokat is. Ezeket mind részletesen bemutatja a Müller katalógus.

Müller akciós újság lapozható

Az akciók mellett, a gyűjtő kártyák is további kedvezményeket tartogatnak. Hogyan is történik ez? Egy termék megvásárlása egy darab pecsétet ér (természetesen 2 vagy 3 termék ugyanennyi darab pecsétben részesül).

A gyűjtő kártyán lévő pecsétek száma adja meg a kedvezmény arányát is, igy 5 darab pecsét 5% míg 15 darab 15%-ot ér, vagyis 5, illetve 15%-os kedvezményt más termékek vásárlásánál.

A Müller akció programjai közé tartozik az úgynevezett „Müller szombat” melynek keretében 15%-os kedvezménnyel ajándékozzák meg a vásárlókat ezen a napon. Ám az akció nem rendszeresen, minden szombaton történik, hanem a márka magyarországi Facebook oldalának követésével tudhatjuk meg melyik szombaton is kerül sor a kampány kivitelezésére. A Müller játékkatalógus pedig a legújabb kedvezményes játékokat ismerteti.

Nekünk vásárlóknak minden akció egy impulzus a termék esetleges megvásárlásához, még inkább, ha az adott termék általunk is rendszeresen fogyasztott, vagy ellenkezőleg, már régóta szerettük volna kipróbálni, de az ár visszatartott bennünket ebben a lépésben. A hűség pontok és klubkártyák újabb kellemes meglepetéseket hozhatnak, hisz sok esetben akár ingyen is hozzájuthatunk egy termékhez. Már csak emiatt is érdemes rendszeresen megtekinteni az aktuális Müller akciós újság tartalmát!