Szemezgetés a SPAR akciós újságból

Egészséges nassolnivalóra van szükségünk? Mi lehet jobb, mint egy kis friss gyümölcs és zöldség? A Spar gyümölcs- és zöldségkínálatában számos tápláló lehetőség áll rendelkezésre – találunk salátához való hozzávalókat, friss zöldségeket köretként és válogatott gyümölcsöket. Ha fel szeretnénk készülni a hétvégére, akkor látogassunk el még ma a helyi áruházba.

Mit ad a Spar akciós újság?

A Spar akciós újság gyümölcs- és zöldségválasztéka biztosan feldobja bármelyik étkezést, és kiváló rágcsálnivalónak is számítanak. Friss zöldségeik kiválóan alkalmasak akár vegetáriánus ételként, akár egy sült vacsora mellé. Ezen a héten a Sparban a narancs kilója csak 299 forint, a kápia paprika 500 grammos kiszerelése pedig 499 forint.

A Spar változatos friss hal- és frisshús kínálata tökéletes a kiegyensúlyozott étrendhez, és segít az egészséges életmód betartásában. Utazzunk el a kontinensre a Spar spanyol chorizóval, vagy maradjunk itthon az egyszerű szendvicsekhez is tökéletes hús- és halkínálattal. Akár friss húst keresünk egy sült mellé, akár friss halat egy egészséges saláta mellé, a Spar akciós újság kínálatában számos lehetőség közül választhatunk.

A Spar húsajánlata is online böngészhető és megvásárolható az üzletben. Ha megtaláltuk a kívánt húst és halat, nézzük meg a friss gyümölcs- és zöldségárukat, italokat és még sok mást is. Ezek együtt kiadják a tökéletes hétvége és hétkezdet menüit, így nem csak jól élünk, de energiával telten is vághatunk neki az új kihívásoknak.

Ahogy a Spar akciós újság is jelzi, ezen a héten a tálcás sertéshús 900 grammos kiszerelésben 889 forint, míg a Regnum csont nélküli marhacomb kilója 3840 forint. Érdemes átlapozni az akciós újság teljes tartalmát, és megjelölni azokat a tételeket, amelyeket mindenképpen érdemes megkeresni a helyi Spar áruházban.